Valahia

Optional slogan here

Restaurant Complex Turistic Valahia

Jun25&50.JPGJun25&59.JPG76.jpg

 

Restaurantul se afla in Pensiunea Valahia ****, si are capacitate de 100 locuri, are semineu, bar, cascada si parau cu pastravi, care trece prin restaurant, posibilitatea de vizionare de programe TV. Masa se poate servi si pe una din terasele pensiunii sau in foisorarele din incinta.

Sala de conferinta a complexului se afla in imediata vecinatate a restaurantului si ofera 50 de locuri pentru intalniri si Team Buildinguri, si este dotat cu video proiector, LCD TV, Internet, Fax, Flipchart.

You are here: Home Restaurant

Etichete: Cazare Valea Oltului, Cazare Valea Lotrului, Pensiuni Valea Oltului, Pensiuni Valea Lotrului, Cazare Valea Oltului Piscina, Cazare Valea Lotrului, Pensiuni Brezoi, Cursuri de calarit, Etchitatie, Cazare Valea Oltului, Cazare pe valea Lotrului, Organizare teambuilding, Cazare Valea Lotrului, Cazare Valea Oltului, Cazare pe Valea Oltului, Pensiuni pe Valea Oltului, Pensiuni pe Valea Lotrului, Cazare Valea Oltului, Plimbari cu atv-ul pe Valea Oltului, Calarit pensiuni valea Oltului, Echitatie Valcea, Echitatie Valea Oltului, Cazare Valea Oltului, Cazare Valea Lotrului, Pensiuni Valea Oltului, Sali de nunta